Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Související produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g