Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.
Balení: 40 g
Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná (slunečnicový olej)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g