Koriandr celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g