Tzatziki 50 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení salátů a mléčných výrobků.
Balení: 50 g
Tzatziki 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma
Tzatziki je řecká omáčka nebo dip, která se tradičně podává jako příloha ke grilovanému masu, rybám nebo zelenině. Je to směs jogurtu, nastrouhané okurky, olivového oleje, česneku, octa a soli a je obvykle dochucena čerstvou mátou nebo koriandrem.
Tzatziki je oblíbenou přísadou v řecké kuchyni a je také populární v mnoha dalších zemích, jako jsou například Turecko a Blízký východ. Je to osvěžující a lehká omáčka, která se dobře kombinuje s mnoha druhy jídel a je ideální pro letní grilování a pikniky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Podobné produkty
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g