Peperoncino 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, chilli, petržel
Peperoncino je italské slovo pro chilli papričky a také označuje koření z těchto paprik. Používá se v italské kuchyni jako dochucovadlo k různým druhům těstovin, pizza, omáček a dalších jídel.
Peperoncino má ostřejší chuť než paprika, proto se používá opatrně a množství závisí na osobních preferencích. Může být použit čerstvý, sušený nebo mletý. Pokud máte rádi ostrá jídla, peperoncino může být skvělou volbou pro vaše vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Podobné produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g