Hořčice semeno 100 g GREŠÍK Dobré koření
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.
Balení: 100 g
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g