Bylinky do polévky 250 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Související produkty
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g