Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Balení: 20 g
Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plod vanilkovníku plocholistého
Mletá vanilka je koření, které se získává z lusků vanilky, které jsou rozemlety na jemný prášek. Je to často používané koření v cukrářské a pekařské kuchyni pro dochucení dortů, zákusků, cukrovinek, zmrzliny a dalších sladkých pokrmů.
Mletá vanilka má sladkou a jemnou chuť a vůni, která pochází z vanilinu, aromatické látky obsažené v luscích vanilky. Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Podobné produkty
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g