Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g
Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, římský kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Podobné produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g