Grilovaná zelenina 50 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu.
Balení: 50 g
Grilovaná zelenina 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, česnek, cibule, třtinový cukr, šípek, pažitka, petržel, medvědí česnek, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvěj, zázvor
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g