Grilovací byliny 100 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 100 g
Související produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Podobné produkty
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g