Ženšen v medu 250 g Pleva
Kvalitní český med, obsahuje 5 % ženšenu. Již od 1. století před našim letopočtem byl výsadou panovníků.
Ženšen v medu 250 g Pleva
Popis
Kvalitní český med, obsahuje 5 % ženšenu. Již od 1. století před našim letopočtem byl výsadou panovníků.
„Že sladké pomáhá na nervy, to všichni víme. V tomto medu se ale ukrývá mnohem větší síla. Přidali jsme do něj ženšen, exotickou bylinku s pozoruhodnými vlastnostmi. První zmínky o něm najdeme v čínských knihách už z 1. století před naším letopočtem, kde mu byly přisuzovány až nadpozemské vlastnosti. Na dlouhou dobu se pak stal výsadou jen panovníků a nejvyšších společenských vrstev. Med obsahuje 5% ženšenu.“ Hanka Plevová zakladatelka rodinné firmy Pleva
Kvalitní český včelí med
U všech našich medů dbáme na to, aby byly v co nejvyšší kvalitě a v průběhu zpracování nebyly zahřívány na teplotu vyšší než 40 °C. Díky tomu jsou také všechny naše medy vhodné pro RAW stravu. Kromě kvality se u našich medů také soustředíme na to, aby měly český původ. Jedním z důvodů, proč nabízíme český med je, že pro naše tělo je vhodné (zdravější) konzumovat potraviny, které pocházejí z oblasti, ve které žijeme.
Ženšen je v pastovaném medu
Pro všechny naše medy s příměsí používáme pastovaný med. Pastování medu je technologický postup mechanického promíchávání, při němž med získává jemnou kašovitou konzistenci. Takto zpracovaný med nekrystalizuje, příjemnou konzistenci si zachovává dlouhodobě a dobře se s ním pracuje - zůstává měkký, snadno se nabírá, je dobře roztíratelný a přitom nestéká.
U medů s příměsí pak používáme pastování také z toho důvodu, že krémová konzistence zamezuje oddělování příměsi od medu a v případě, že k oddělení přece jen dojde (to se týká hlavně kakaových bobů, které mají tendenci vyplouvat vzhůru), pastovaný med jde snadno promíchat.
Příprava
Dospělým doporučujeme užívat 1 lžičku denně, děti jen polovinu. Med s ženšenem není vhodný pro děti do 3 let. V případě potřeby promíchejte.
Složení
Med, ženšen
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.