Pepř kubeba celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně.
Balení: 15 g
Související produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Podobné produkty
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g