Pepř kampotský černý celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Piper nigrum
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý pepř má správnou pikantnost a chuťové tóny připomínající eukalyptus, kafr a tymián.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Podobné produkty
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g