Pepř citrónový 60 g GREŠÍK Dobré koření
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
Balení: 60 g
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Podobné produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g