Pepř černý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Balení: 40 g
Související produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g