Pepř černý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Balení: 40 g
Související produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Podobné produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g