Pepř černý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Balení: 40 g
Související produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g