Pepř cayennský mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Balení: 40 g
Související produkty
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Podobné produkty
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g