Pepř bílý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.
Balení: 40 g
Související produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Podobné produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g