Peperoncino 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, chilli, petržel
Peperoncino je italské slovo pro chilli papričky a také označuje koření z těchto paprik. Používá se v italské kuchyni jako dochucovadlo k různým druhům těstovin, pizza, omáček a dalších jídel.
Peperoncino má ostřejší chuť než paprika, proto se používá opatrně a množství závisí na osobních preferencích. Může být použit čerstvý, sušený nebo mletý. Pokud máte rádi ostrá jídla, peperoncino může být skvělou volbou pro vaše vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Podobné produkty
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g