Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.
Balení: 15 g
Související produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Podobné produkty
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g