Paprikové vločky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.
Balení: 40 g
Související produkty
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Podobné produkty
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...