Paprika uzená sladká mletá 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na ochucení grilovaných a dušených mas.
Balení: 40 g
Související produkty

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g