Paprika PÁLIVÁ maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
Balení: 50 g
Paprika PÁLIVÁ maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprika pálivá (Capsicum annuum) 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Země původu: Maďarsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Podobné produkty

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...