Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
Balení: 48 g
Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....
Podobné produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g