Nové koření celé 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g
Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Podobné produkty

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g