Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Podobné produkty
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g