Na nakládání okurek, zeleniny a hub 110 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli.
Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření.
Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Podobné produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g