Na nakládání okurek, zeleniny a hub 110 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli.
Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření.
Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g