Muškátový ořech celý 3 ks GREŠÍK Dobré koření
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú.
Balení: 3 ks
Muškátový ořech celý 3 ks GREŠÍK Dobré koření
Složení: celý plod muškátovníku vonného
Muškátový květ (neboli muškátový oříšek) je aromatické koření, které se získává ze semen stromu Myristica fragrans, který je původem z Indonésie. Muškátový květ má velmi charakteristickou, sladkou a kořeněnou chuť a vůni a je často používán jako koření při přípravě pokrmů.
Muškátový květ se používá k ochucení masových jídel, jako jsou například hovězí nebo vepřové maso, ale také se používá k dochucení omáček, polévek, zeleniny, pečiva a nápojů, jako jsou například svařené víno nebo grog.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g