Kurkuma mletá 400 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Balení: 400 g
Související produkty
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Podobné produkty
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...