Koriandr plod mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.
Balení: 40 g
Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g