Koriandr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g
Související produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g