Koriandr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g
Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g