Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Nastavení