Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Balení: 110 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Ručně sbírané solné vločky sušené na slunci
Uzená na bukovém dřevě
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Světlý třtinový cukr z ostrova Mauricius
Tmavý třtinový cukr z ostrova Réunion
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Nastavení