Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Šafrán je nejdražším kořením na světě.
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti. Balení: 15 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Nastavení