Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Související produkty
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Podobné produkty
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g