Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Související produkty
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...