Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
Balení: 20 g
Související produkty

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g