Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
Balení: 20 g
Související produkty
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Podobné produkty
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g