Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g
Karí Madras 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, římský kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Podobné produkty
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g