Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Související produkty
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g