Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Související produkty

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g