Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb.
Balení: 50 g
Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, římský kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Podobné produkty
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g