Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Související produkty

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g