Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Související produkty
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Podobné produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g