Hořčice semeno 100 g GREŠÍK Dobré koření
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.
Balení: 100 g
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g