Hořčice semeno 100 g GREŠÍK Dobré koření
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.
Balení: 100 g
Související produkty

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g