Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.
Balení: 50 g
Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín
Balení: 50 g
Harissa je kořenící směs pocházející z Tuniska, která se používá k ochucení různých jídel, zejména v severoafrické a středomořské kuchyni. Tato směs se vyrábí z červených paprik, česneku, kmínu, koriandru, kmínu, papriky, soli a olivového oleje.
Harissa má výraznou, pikantní a kořeněnou chuť a vůni a může být použita jako marináda pro maso, ryby nebo zeleninu, jako dochucovadlo do omáček a polévek nebo jako dip k chlebu. Harissa se také často používá k přípravě tradičních tuniských jídel, jako je například kuskus.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Podobné produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g