Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.
Balení: 50 g
Harissa 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín
Balení: 50 g
Harissa je kořenící směs pocházející z Tuniska, která se používá k ochucení různých jídel, zejména v severoafrické a středomořské kuchyni. Tato směs se vyrábí z červených paprik, česneku, kmínu, koriandru, kmínu, papriky, soli a olivového oleje.
Harissa má výraznou, pikantní a kořeněnou chuť a vůni a může být použita jako marináda pro maso, ryby nebo zeleninu, jako dochucovadlo do omáček a polévek nebo jako dip k chlebu. Harissa se také často používá k přípravě tradičních tuniských jídel, jako je například kuskus.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Podobné produkty
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....