Grilovací byliny 40 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 40 g
Související produkty
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g