Grilovací byliny 40 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 40 g
Související produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....
Podobné produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g