Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Související produkty

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Podobné produkty

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g