Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Související produkty
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g