Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %)
Semena čubricy se používají jako koření v mnoha kuchyních po celém světě, včetně indické, mexické a thajské kuchyně. Mají výraznou, kořeněnou a citrusovou chuť a vůni. Semena čubricy se používají k dochucení mnoha jídel, včetně masových a rybích pokrmů, zeleninových pokrmů, salátů, marinád a omáček.
Kromě svého použití jako koření má čubrica také některé léčebné vlastnosti. Obsahuje řadu užitečných látek, jako jsou vitaminy, minerály a antioxidanty. Může pomoci s trávicími problémy, snížením hladiny cukru v krvi a bojem proti zánětu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Podobné produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g