Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Čubrica 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %)
Semena čubricy se používají jako koření v mnoha kuchyních po celém světě, včetně indické, mexické a thajské kuchyně. Mají výraznou, kořeněnou a citrusovou chuť a vůni. Semena čubricy se používají k dochucení mnoha jídel, včetně masových a rybích pokrmů, zeleninových pokrmů, salátů, marinád a omáček.
Kromě svého použití jako koření má čubrica také některé léčebné vlastnosti. Obsahuje řadu užitečných látek, jako jsou vitaminy, minerály a antioxidanty. Může pomoci s trávicími problémy, snížením hladiny cukru v krvi a bojem proti zánětu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g