Citrónová kůra mletá 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek.
Balení: 30 g
Související produkty

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g