Čínské koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.
Balení: 50 g
Související produkty
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Podobné produkty
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...