Cibule granulovaná 60 g GREŠÍK Dobré koření
Allium cepa
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 60 g
Související produkty

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g