Chlebové koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti).
Balení: 50 g
Související produkty

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Podobné produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g