Česnekové plátky 30 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 30 g
Související produkty
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Podobné produkty
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g